Kontakt
Van Elteren Timmerwerken
Sint Jansstraat 90 b
4714 EJ Sprundel
Homepage:www.vanelterentimmerwerken.nl
Telefoon:06-11274919
Fax:

Saint-Gobain Isover

Saint-Gobain Isover is wereldwijd de grootste producent van isolatiematerialen. De missie van Isover is om thermische, akoestische en brandveilige isolatie-oplossingen te ontwikkelen die zorgen voor een comfortabele, energie-efficiënte en duurzame leefomgeving. Sinds meer dan 70 jaar levert Isover innovatieve isolatiematerialen die worden toegepast in onder meer de woningbouw, utiliteitsbouw, prefab houtbouw en door de doe-het-zelver.

Isover isolatie houdt in de winter de warmte in huis vast en sluit in de zomer de warmte zo lang mogelijk buiten. Dit levert een flinke besparing op de energierekening op. Isolatieproducten van Isover brengen ook comfort; ze houden het binnenklimaat aangenaam en sluiten storende geluiden zoveel mogelijk buiten. Bovendien heeft Isover voor vrijwel het gehele productassortiment de beste brandclassificatie A1 en draagt daarmee bij aan brandveilig bouwen. Isoleren beschermt ook het milieu; door een lager energieverbruik, worden er minder schadelijke broeikasgassen (zoals CO2) uitgestoten.

Saint-Gobain Isover in de Benelux

De productielocatie van Saint-Gobain Isover is gevestigd in Etten-Leur. Hier wordt zowel glaswol als glasvlies geproduceerd. Het verkoopkantoor is gevestigd in Vianen. Saint-Gobain Isover maakt deel uit van de Franse multinational Saint-Gobain, welke actief is in 64 landen en tot de top-100 van industriële bedrijven in de wereld behoort. In 2014 behaalde de groep een omzet van ca. 41,1 miljard Euro met ca. 180.000 werknemers.


Overige informatie

Wilt u meer weten over de isolatieoplossingen van Saint-Gobain Isover – inclusief bijbehorende productdocumentatie en verwerkingsvideo’s – of bent u geïnteresseerd in het laatste Saint-Gobain Isover nieuws? Klik dan op onderstaande links.

Het laatste nieuws

Saint-Gobin Isover Nieuws

Lees hier het laatste nieuws over Saint-Gobain Isover.

Onze producten

Onze producten

Een kleine greep uit het ruime assortiment Saint-Gobain Isover producten.

Downloads & Informatie

Saint-Gobain Isover Downloads & Informatie

Download hier de technische productbladen en brochures van Saint-Gobain Isover.

Video´s

Video's over Saint-Gobain Isover

Bekijk hier de verwerkingsfilms, bedrijfspresentatie en andere video’s van Saint-Gobain Isover.