Kontakt
Van Elteren Timmerwerken
Sint Jansstraat 90 b
4714 EJ Sprundel
Homepage:www.vanelterentimmerwerken.nl
Telefoon:06-11274919
Fax:

Prefab (beton)Wapening

De laatste jaren is de vraag naar kant-en-klare producten steeds meer toegenomen. Dit geldt ook zeker voor betonwapeningsproducten. Dit terwijl er juist een tekort is aan ervaren vlechters op de bouw. Augustinus speelt in op deze vraag door een uitgebreid assortiment aan prefab wapening aan te bieden. Hierbij valt te denken aan:

  • Stiepen (poerwapening)
  • Funderingsbalken
  • Stekrekken
  • Haarspeldrekken
  • Letternetten

Prefab wapening heeft verschillende voordelen, waaronder tijdsbesparing. Omdat de wapening kant-en-klaar op de bouw- of werkplaats wordt afgeleverd is het alleen nog een kwestie van plaatsen en koppelen. Daarnaast worden natuurlijk ook de arbeidskosten van vlechters bespaard. Wanneer het las- en / of vlechtwerk uitbesteed wordt aan Augustinus zorgen onze kennis en ervaring ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd wordt.

Het werken met prefab wapening is verantwoord en veilig. Bij Augustinus wordt de wapening in de werkplaats professioneel gemonteerd. Een just-in-time levering zorgt er dan voor dat er geen onnodige voorraden ontstaan. Het maakt de planning voor de aannemer een stuk gemakkelijker.

Afhankelijk van de omvang en hoeveelheid kan onze prefabwapening in overleg al binnen een paar werkdagen afgeleverd worden.

Prefab (beton)Wapening
Prefab (beton)Wapening
Prefab (beton)Wapening
Prefab (beton)Wapening
Prefab (beton)Wapening