Kontakt
Van Elteren Timmerwerken
Sint Jansstraat 90 b
4714 EJ Sprundel
Homepage:www.vanelterentimmerwerken.nl
Telefoon:06-11274919
Fax:

Energiebesparing in uw huis of bedrijfspand

Energie besparen is relatief eenvoudig. Met kleine ingrepen of verbouwingen verbetert u het energieverbruik van uw huis of bedrijfspand al flink. En dat is zeker de moeite waard, want daarmee helpt u het milieu én uw portemonnee! Daarnaast verhoogt u het comfort en de waarde van uw pand, zeker nu een energielabel verplicht is bij verkoop of verhuur.

Zonnepanelen op dak voor energiebesparing

Goede isolatie is de basis

Energiezuinige installaties besparen flink op uw energieverbruik. En met zonnepanelen kunt u zelf de energie opwekken die u nodig heeft. Maar goede isolatie is altijd de basis voor een energiezuinig huis of bedrijfspand. Met goede isolatie bespaart u meer energiekosten dan met bijvoorbeeld een energiezuinige cv-ketel. Bovendien volstaan installaties met minder capaciteit. Een goed geïsoleerd huis of bedrijfspand hoeft u immers minder te verwarmen of te koelen.

Energiebesparing en meer comfort

Het verbeteren van de isolatie van uw woning of kantoor kost eenmalig geld, maar verlaagt uw energiekosten blijvend. Zeker oude huizen en gebouwen zijn vaak slecht geïsoleerd. Door het aanbrengen of verbeteren van gevelisolatie, dakisolatie, vloerisolatie en/of isolatieglas verlaagt u uw energierekening al snel met honderden euro’s per jaar. Bovendien vergroot goede isolatie het comfort: u heeft minder last van tocht en ruimtes worden gelijkmatig verwarmd. De meeste isolatie is vrij eenvoudig aan te brengen. Wij adviseren u hier graag over.

Voldoende ventilatie

Goed ventileren is essentieel, zeker in energiezuinige en goed geïsoleerde woningen. Met goede ventilatie heeft u minder last van tocht en temperatuurschommelingen. U hoeft dus minder te stoken en bespaart energie. Bovendien heeft u door voldoende ventilatie minder kans op vocht- en schimmelproblemen in uw huis, die gevaarlijk zijn voor uw gezondheid.

Een interessante investering

Energiebesparing is een interessante investering. De opbrengst van de energiebesparing dekt (een groot deel van) de kosten. Bovendien profiteert u van een comfortabeler huis of kantoor én is uw pand bij verkoop meer waard met een beter energielabel. Op www.verbeteruwhuis.nl ziet u hoe uw huis kunt verbeteren en wat dit kost en oplevert.

U ziet ook direct welke maatregelen gesubsidieerd zijn. Als huiseigenaar kunt u met de Energiebespaarlening tegen een gunstig rentepercentage een lening afsluiten voor energiebesparende maatregelen. Kijk voor meer informatie over de lening, looptijden en rentepercentages op www.energiebespaarlening.nl.